Καλέστε μας σήμερα: 6944 530 504

Χειρουργικές Παθήσεις

Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση (ΓΟΠ)

Η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση (ΓΟΠ) είναι μια χρόνια πάθηση του πεπτικού που συμβαίνει όταν τα όξινα υγρά του στομάχου παλινδρομούν στον οισοφάγο.
Περισσότερα

Διαφραγματοκήλη

Τι είναι η διαφραγματοκήλη, πως γίνεται η διάγνωσή της και ποια είναι η κατάλληλη αντιμετώπιση για κάθε ασθενή; Πότε χρειάζεται λαπαροσκοπική αποκατάσταση;
Περισσότερα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Ο καρκίνος παχέος εντέρου είναι πιθανότερο να συμβεί σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Πάνω από 90% αυτών των ασθενών διαγιγνώσκονται μετά την ηλικία των 50.
Περισσότερα

Στρωματικοί Όγκοι GIST

Οι στρωματικοί όγκοι (GIST) είναι σχετικά σπάνιοι όγκοι του γαστρεντερικού συστήματος, μεσεγχυματικής προέλευσης, δηλαδή από τον ενδιάμεσο συνδετικό ιστό.
Περισσότερα

Καρκίνος Στομάχου

Η πρόγνωση του ασθενούς και η δυνατότητα μακροχρόνιας επιβίωσης εξαρτάται από το στάδιο της νόσου. Όσο πιο αρχικό είναι το στάδιο τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες.
Περισσότερα

Εκκολπώματα Οισοφάγου Zenker

Το εκκόλπωμα του οισοφάγου είναι ένας θύλακος, ένας σάκος, που προβάλει από κάποιο σημείο του τοιχώματος του.
Περισσότερα

Καρκίνος Οισοφάγου

Ο καρκίνος οισοφάγου είναι νόσος που αντιμετωπίζεται κυρίως χειρουργικά. Συμπληρωματικά, μπορεί να χρησιμοποιηθούν η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία.
Περισσότερα

Αχαλασία Οισοφάγου

Η αχαλασία οισοφάγου είναι μια ασυνήθης διαταραχή της κατάποσης. Το κύριο σύμπτωμα της αχαλασίας είναι η δυσκολία στην κατάποση στερεών ή και υγρών.
Περισσότερα